Diákok

Mi fogott meg a vízihokiban?

Lukács Barnabás

12.E - PTE Babits

Szeretem a kihívásokat, és szeretek úszni.

Tovább

Mercz Mercédesz

10.C - PTE Babits Mihály Gimnázium

Sokkal izgalmasabb mint a monoton úszóedzések. Amellett hogy fizikailag edzetté tesz, szellemileg is kikapcsolódást nyújt, mert szórakozás is egyben. Igazi csapatjáték ahol a társak egymásra vannak utalva.

Tovább

Simon Tamás

9.D - PTE Babits Mihály Gimnázium

Csapatjáték, úszás,búvárkodás és a szórakozás

Tovább

Novák Valentina

9.kny - Leőwey Klára Gimnázium

Az, hogy egy olyan sport amit sokkal kevesebben ismernek, mint pl: a focit, kosarat, úszást stb..És szerettem volna egy új mozgást megismertetni minnél több emberrel.

Tovább

Jancsó Marcell

11.C - PTE Babits Mihály Gimnázium

Egyszerre kihívás és kikapcsolódás is egyben. Minden egyes passz, gól vagy csel egy élmény a víz alatt. Ez a sport azon túl hogy figyelemre és fegyelemre tanít hatalmas szórakozás. Nagyon jó közösség és csapatunk van és amellett, hogy én később kezdtem mint mások nagyon könnyen betudtam illeszkedni, mindenki segítőkész volt és nem volt probléma nekik ha nem ment minden elsőre.

Tovább

Gyergyák Máté

12.C - Széchenyi István Gimnázium és Szki.

Az úszás, az összetartó 'kiscsaládias' hangulatú csapat, a jó társaság, és magának a sportnak egy extrém sporthoz méltó hangulata.

Tovább

Fehér Márk

11.A - Janus Pannonius Gimnázium, Pécs

Szeretem a csapatsportokat. Remekül megedzni a testet, az összes izmot átmozgatja és a tüdő is edződik. Továbbá segít kikapcsolódni,elfelejteni a világ bajait. Társaság sem utolsó! :)

Tovább

Piranha Vízihoki
Underwater Hockey Team, Pécs